SOFTWARE ENGINEER/DEVELOPER

“Door de software die ik ontwikkel krijgen patiënten meer aandacht en betere zorg. Patiënten worden sneller geholpen en er worden minder medicatiefouten gemaakt.”

Als Software Engineer/ Developer ben je betrokken bij het opstellen van specificaties, ontwerp, ontwikkeling, implementatie, testen en documentatie. Ook draag je bij aan onderhoud en evolutie. Dus ben je betrokken bij het gehele traject. Je krijgt veel vrijheid om goede software te ontwikkelen. Dat vind je leuk en dat houdt je scherp. Je werkt vanuit onze vestiging in Waalwijk, eventueel gedeeltelijk vanuit huis. Als je het leuk vindt bij internationale projecten in bijvoorbeeld Engeland.

Functie-eisen

Afgeronde opleiding richting Software Engineering. Hogere Informatica, Universiteit of vergelijkbaar.

Kennis van en ervaring met object-georiënteerd ontwerpen & ontwikkelen, Relationele Databases SQL, Query’s schrijven, versiebeheer.


Verder is kennis van en ervaring met het volgende mooi: .NET, C#.NET, Windows Forms, WPF, LINQ, UML lezen, Seriële communicatie, Webservices, ASMX, WCF, Web API, SVN.

Bedrijfsprofiel

RoboPharma werkt met een LEUK TEAM TOP DEVELOPERS aan mooie projecten voor de healthcare en zoekt voor uitbreiding nieuwe collega's met passie voor software.

RoboPharma is een Nederlands bedrijf en sinds 2004 in Nederland marktleider op het gebied van apotheek automatisering. Inmiddels is ruime kennis en ervaring opgedaan bij het stroomlijnen van complexe processen in de zorgsector met hardware- en softwareoplossingen. RoboPharma richt zich op het ontwikkelen, implementeren, onderhouden en evolueren van software oplossingen voor logistieke processen in de zorg, vooral bij apotheekketens.

Ons ontwikkelteam bestaat uit een interessante diversiteit van mensen met verschillende leeftijd, ervaring, opleiding, persoonlijke interesses en achtergrond. Maar samen delen we de passie voor software ontwikkeling!

RoboPharma biedt

• Een full time of part time functie in een jong, ambitieus en ondernemend bedrijf. Door de verschillende processen en mensen waarmee je werkt, is echt geen dag hetzelfde.

• Een informele, no nonsens werkomgeving waarin resultaat telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.

• Werken met toonaangevende, nationale en internationale bedrijven in de healthcare die vooroplopen op het gebied van technische innovatie.

• Een plek waar geïnvesteerd wordt in het ontwikkelen van jouw talenten.

• Een bedrijf dat continu streeft naar efficiency voor klanten door steeds slimmere software te ontwikkelen.

• Tastbare toepassingen, die dichtbij de gebruikers staan. Software voor het automatiseren van bedrijfsprocessen en aansturing van mechatronica.

• Wie het beste uit mensen wil halen, moet ook het beste geven. Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Assessment en coaching

Streef jij ook naar een duurzame arbeidsrelatie en persoonlijke ontwikkeling? Daarom investeert RoboPharma graag in een assessment waarbij een externe specialist meekijkt hoe goed jij bij RoboPharma past. Het assessment vormt de basis voor je verdere loopbaan ontwikkeling bij ons. Daarbij wordt je ondersteund door je interne manager en een externe, professionele Coach.

Meer informatie

HOE GEINTERESSEERD BEN JIJ OM MET ONS MEE TE ONTWIKKELEN AAN UITDAGENDE C# SOFTWARE VOOR HEALTHCARE? Neem vrijblijvend even contact met ons op zodat je meer informatie over jouw toekomstmogelijkheden bij ons kunt krijgen.