HR Medewerker (28 tot 32 uur per week)

Heb jij zin in een vervolgstap in je carrière en wil je graag een brede Human Resource functie met groeimogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! De ideale kandidaat voor deze vacature is een echte regelneef met positieve energie en een mensgerichte instelling.

Functie
Als HR medewerker weet je hoe belangrijk mensen zijn en ben je op de hoogte van wat er speelt in het bedrijf. Je vervult een uitvoerende functie en zal waar nodig ook adviserend optreden en je steentje bijdragen om de afdeling verder te professionaliseren. Door de ontwikkelingen binnen en de groei van de organisatie zijn er goede doorgroeimogelijkheden.

Verantwoordelijkheden

Wat vragen wij

Geboden wordt

Ontwikkeling
Streef jij ook naar een duurzame arbeidsrelatie en persoonlijke ontwikkeling? Wij investeren graag in een assessment waarbij een extern specialist meekijkt hoe goed je bij ons past. Daarnaast hebben wij een aantal coaches die jou kunnen helpen bij het vormgeven en opvolgen van de stappen die jij wilt zetten.

Interesse?
Klinkt het bovenstaande interessant, dan komen we graag met jou in gesprek om te kijken of jouw wensen en ambities aansluiten bij de mogelijkheden binnen onze organisatie. We ontvangen graag jouw CV en motivatie op sollicitatie@robopharma.com. Voor vragen of meer informatie kan je bellen of appen naar Karin van Roij, 06-30374207.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.