Sales support specialist

Ben jij een zeer zelfstandig, klantgericht en communicatief persoon? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
In deze functie werk je samen met verkooppersoneel in meerdere landen om strategieën uit te voeren met betrekking tot accountbeheer, ontwikkeling van zakelijke relaties, klantresolutie en administratieve ondersteuning. Deze functie vereist aanzienlijke intern netwerken tussen meerdere Capsa-entiteiten (met name het in de VS gevestigde CSR-platform), diepgaand begrip van onze ERP- en CRM-systemen, evenals volledige kennis van het productaanbod van Capsa en het vermogen om Capsa’s externe klanten te bedienen en te ondersteunen.

Taken en verantwoordelijkheden

Bedrijfsprofiel
Capsa Healthcare is een toonaangevende speler op het gebied van ziekenhuis- en apotheekapparatuur. Onze oplossingen zijn gericht op bedrijfskritische workflows, medicatiebeheer en behoeften op het gebied van klinische efficiëntie en nauwkeurigheid in het gehele zorgcontinuüm. Het bedrijf heeft een geschiedenis van meer dan 50 jaar en is de nummer 1 speler in grote segmenten met een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van kwaliteit, superieure klantenservice, korte doorlooptijden en "last mile" -logistiek en productinnovatie Je werkt vanuit RoboPharma B.V., dat deel uitmaakt van Capsa Healthcare, een internationale, dynamische en groeiende business unit met innovatieve hightech automatiseringsoplossingen voor de farmaceutische industrie die zich wereldwijd succesvol uitbreidt.

Jouw profiel

Taalvaardigheden

Computervaardigheden
Hoge vaardigheid in Microsoft Office-programma's, waaronder Word, Excel, Outlook en PowerPoint; Mogelijkheid om effectief gebruik te maken van ERP- en CRM-programma's.

Geboden wordt

Assessment en coaching
Streef jij ook naar een duurzame arbeidsrelatie en persoonlijke ontwikkeling? Wij investeren graag in een assessment waarin een externe specialist kan kijken hoe goed je bij ons past.

Interesse?
Klinkt bovenstaande vacature interessant, dan komen we graag met je in gesprek om te kijken of je wensen en ambities aansluiten bij de mogelijkheden binnen onze organisatie. We ontvangen graag je CV en motivatie op sollicitatie@robopharma.com. Voor vragen of meer informatie kan je bellen of appen naar Karin van Roij, 06-30374207.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.