Technisch support specialist

Ben jij een zeer zelfstandig en klantgericht persoon met een technische achtergrond? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
De Technisch Distributor Support Specialist is verantwoordelijk voor het succesvol lanceren en implementeren van technologische oplossingen (inclusief NexsysADC, MedNest en CAPSA Pharmacy Automation-oplossingen) op internationaal niveau, met uitzondering van de VS en Canada. Hij / zij zal fungeren als een liaison tussen relevante belanghebbenden van Capsa Healthcare, het verkoopteam enerzijds en productdistributeurs anderzijds.

Hij / zij zal optreden als een belangrijke bron voor het internationale segment en biedt deskundige technische ondersteuning, uitleg en training, aanvullende zakelijke kansen, projectbeheer en uitdagingen waarmee distributeurs worden geconfronteerd. Hij / zij zal bijdragen aan het structureren van het Europese support platform en het aanpassen zodat het op de juiste manier ondersteuning geeft terwijl de business wordt opgestart.

Taken en verantwoordelijkheden

Bedrijfsprofiel
Capsa Healthcare is een toonaangevende speler op het gebied van ziekenhuis- en apotheekapparatuur. Onze oplossingen zijn gericht op bedrijfskritische workflows, medicatiebeheer en behoeften op het gebied van klinische efficiëntie en nauwkeurigheid in het gehele zorgcontinuüm. Het bedrijf heeft een geschiedenis van meer dan 50 jaar en is de nummer 1 speler in grote segmenten met een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van kwaliteit, superieure klantenservice, korte doorlooptijden en "last mile" -logistiek en productinnovatie.

Je werkt vanuit RoboPharma B.V., dat deel uitmaakt van Capsa Healthcare, een internationale, dynamische en groeiende business unit met innovatieve hightech automatiseringsoplossingen voor de farmaceutische industrie die zich wereldwijd succesvol uitbreidt.

Wat vragen wij

Geboden wordt

Assessment en coaching
Streef jij ook naar een duurzame arbeidsrelatie en persoonlijke ontwikkeling? Wij investeren graag in een assessment waarin een externe specialist kan kijken hoe goed je bij ons past.

Interesse?
Klinkt bovenstaande vacature interessant, dan komen we graag met je in gesprek om te kijken of je wensen en ambities aansluiten bij de mogelijkheden binnen onze organisatie. We ontvangen graag je CV en motivatie op sollicitatie@robopharma.com. Voor vragen of meer informatie kan je bellen of appen naar Karin van Roij, 06-30374207.