Financieel administratief medewerker (circa 24 uur per week)

Ben jij nauwkeurig, kan je goed zelfstandig werken en heb je ervaring met financiële administratie? Dan komen we graag met je in contact! De ideale kandidaat voor deze vacature is graag met boekhouding en cijfers bezig maar vindt het ook leuk om werkzaamheden bij de receptie te verrichten.

Functie
Als Financieel administratief medewerker houd je je dagelijks bezig met de gehele financiële administratie, waaronder grootboekadministratie, debiteuren- en crediteurenadministratie, kas, bank en de diverse overige administratieve processen. Je muteert en regisseert financieel administratieve gegevens binnen het daarvoor bestemde geautomatiseerde financiële pakket. Verder controleer en codeer je declaraties, facturen, kas- en boekingsbescheiden. Je doorziet administratieve processen en draagt verantwoordelijkheid voor het volledig, juist en tijdig bijhouden van de gevoerde administratie. Ook verricht je administratieve ondersteuning voor diverse andere afdelingen. Daarnaast vervul je receptietaken zoals het ontvangen van bezoekers en beantwoorden en doorverbinden van inkomende telefoontjes.

Voor deze centrale en afwisselende functie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega. De vacature is in eerste instantie ter vervanging van ziekte, maar bij de juiste klik zijn er in de toekomst zeker ook mogelijkheden om permanent in dienst te komen.

Verantwoordelijkheden
• Grootboek-, debiteuren- en crediteurenadministratie, bankboekingen en overige administratieve werkzaamheden;

• Receptiewerkzaamheden, inkomend telefoonverkeer verwerken, ontvangen van bezoekers, beheren van ontvangstruimten en kantine;

• Ondersteunende administratieve werkzaamheden voor diverse afdelingen

Bedrijfsprofiel
RoboPharma B.V. is een internationaal georiënteerd, dynamisch en groeiend bedrijf met innovatieve hightech automatiseringsoplossingen voor de farmacie. We zijn marktleider in Nederland en breiden met succes uit in andere delen van de wereld. De producten onderscheiden zich op snelheid, betrouwbaarheid en compactheid. Daarnaast staan wij bekend om innovatieve, klantgerichte oplossingen en service.

Wat vragen wij
Je bent praktisch ingesteld, communicatief en representatief;

• Daarnaast ben je accuraat, werk je gestructureerd en hou je van een opgeruimd bureau;

• Je beschikt over een afgeronde MBO-4 opleiding financiële administratie en minimaal een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie;

• Je bent circa 24 uur per week beschikbaar, de werkdagen zijn in overleg te bepalen;

• Tenslotte beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend zowel in woord als geschrift.

Geboden wordt
• Een zelfstandige en veelzijdige functie in een ambitieus en ondernemend bedrijf met uitstekende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Door de verschillende processen en de mensen met wie je werkt, is echt geen dag hetzelfde;

• Een informele, no nonsense werkomgeving waarin resultaat telt, maar waar vooral ook respect voor elkaar is en een goede, warme sfeer;

• Prima arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en ervaring;

Assesment en coaching
Streef jij ook naar een duurzame arbeidsrelatie en persoonlijke ontwikkeling? Wij investeren graag in een assessment waarbij een extern specialist meekijkt hoe goed je bij ons past. Dit assessment is voor jou en vormt de basis voor je verdere loopbaanontwikkeling. Daarbij word je in onze organisatie ondersteund door je interne manager en een externe, professionele coach.

Interesse?
Klinkt het bovenstaande interessant, dan komen we graag met je in gesprek om te kijken of je wensen en verwachtingen aansluiten bij de mogelijkheden binnen onze organisatie. We ontvangen graag je CV en motivatie op sollicitatie@robopharma.com. Voor vragen of meer informatie kan je bellen of appen naar Karin van Roij, 06-30374207.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.