PEOPLE MANAGER

Haal je energie uit het motiveren en inspireren van mensen en werk je graag in een technische omgeving? Ter versterking van de management capaciteit van onze organisatie zijn wij op zoek naar een doortastende en verbindende People Manager. De ideale kandidaat voor deze vacature heeft oog voor persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en organisatiedoelstellingen. Hij/ zij managet graag en is verantwoordelijk voor de HR afdeling.

Functie
Als People Manager ben je verantwoordelijk voor het managen en aansturen van medewerkers binnen de gehele organisatie. Je bent gericht op de mens en het team, op ontwikkeling, samenwerking en processen. Je hebt aandacht voor de medewerkers als persoon en krijgt inzicht in waar ze op professioneel vlak behoefte aan hebben. Je zorgt voor vertrouwen en creëert een omgeving voor open communicatie.

Je herkent persoonlijke potentie en stimuleert mensen om het beste uit zichzelf te halen. Je draagt bij aan het verbeteren van persoonlijk geluk, ontwikkeling, motivatie, zelfverzekerdheid en communicatie als ook verantwoordelijkheid, beslissingsvaardigheid en zelfreflectie. Je zoekt de verbinding binnen en tussen teams waardoor de performance van de organisatie als geheel verbetert. Je richt je hierbij op communicatie, werkwijzen, leiderschap, teambuilding en onze bedrijfscultuur.

Je zorgt proactief voor feedback naar de Directie en rapporteert maandelijks hoe het met de ontwikkeling van de medewerkers en organisatie gaat.

Verantwoordelijkheden
In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor zaken als arbeidsomstandigheden, ontwikkeling en opleiding, inwerkprogramma’s nieuwe medewerkers, pensioen en verzekering, juridische zaken, arbeidsovereenkomsten, ziekte en verzuim, beoordelen en belonen, hoofddoelen en functieomschrijvingen, duurzame inzetbaarheid, trends en ontwikkelingen, verbeteren werkprocessen, recruitment en begeleiden van kenniswerkers.

Managen en aansturen van

Bedrijfsprofiel
RoboPharma B.V. is onderdeel van Capsa Healthcare uit Portland USA, een internationaal, dynamisch en groeiend bedrijf met innovatieve hightech automatiseringsoplossingen voor de farmacie. We zijn marktleider in Nederland en breiden met succes uit in andere delen van de wereld. De producten onderscheiden zich op accuraatheid, snelheid en betrouwbaarheid. Daarnaast staan wij bekend om innovatieve, klantgerichte systemen en service.

Wat vragen wij

Geboden wordt

Assessment en coaching
Klinkt het bovenstaande interessant, dan komen we graag met jou in gesprek om te kijken of jouw wensen en ambities aansluiten bij de mogelijkheden binnen onze organisatie. We ontvangen graag jouw CV en motivatie op sollicitatie@robopharma.com.

Voor vragen of meer informatie kan je bellen of appen naar Karin van Roij, 06-30374207