ERVAREN SOFTWARE ENGINEER

“Door de software die ik ontwikkel krijgen patiënten meer aandacht en betere zorg. Patiënten worden sneller geholpen en er worden minder medicatiefouten gemaakt.”

Ben jij de Software Developer die energie krijgt van het ontwikkelen van uitdagende software voor Healthcare? Dan komen we graag met je in gesprek!

RoboPharma werkt met een leuk team van top-developers aan mooie projecten voor de gezondheidszorg. Binnen dit groeiende team is een vacature ontstaan voor een Software Engineer.

Functie
Als Software Engineer ben je betrokken bij implementatie, testen en documentatie. Ook draag je bij aan onderhoud en evolutie. Je wordt zowel ingezet op nieuwe projecten als op het verbeteren en door ontwikkelen van bestaande software oplossingen werkend bij klanten. Je bent betrokken bij het hele project en krijgt veel vrijheid om goede software te ontwikkelen. Dat vind je leuk en houd je scherp!

Bedrijfsprofiel
RoboPharma is een Nederlands bedrijf actief in het ontwikkelen, implementeren, onderhouden en evolueren van software oplossingen voor logistieke processen in de zorg, vooral bij apotheekketens. Sinds 2004 zijn wij in Nederland marktleider op het gebied van apotheek automatisering. Er is ruime kennis en ervaring opgedaan bij het stroomlijnen van complexe processen in de zorgsector met hardware- en softwareoplossingen. Onze software afdeling van circa 15 medewerkers bestaat uit een interessante diversiteit van mensen qua leeftijd, ervaring, opleiding, persoonlijke interesses en achtergrond. Samen delen we de passie voor software ontwikkeling!

Wat vragen wij
Voor deze vacature zijn wij op zoek naar kandidaten met een afgeronde HBO of universitaire opleiding richting Software Engineering. Daarnaast heb je kennis van en ervaring met object-georiënteerd ontwerpen & ontwikkelen, Relationele Databases, SQL en versiebeheer. Je bent goed op de hoogte van C#.NET, Windows Forms, WPF, WCF, ORM en LINQ. Verder is kennis van en ervaring met het volgende een pré; UML lezen, Seriële communicatie, Nhibernate, Webservices, Web API, SVN, Xamarin, Microservices en Visual Studio.

Tenslotte:
• Ben je analytisch en probleemoplossend ingesteld;
• Heb je ruime werkervaring als Software developer;
• En heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Geboden wordt
• Een fulltime of parttime functie in een jong, ambitieus en innovatief bedrijf. Door de verschillende processen en mensen met wie je werkt, is echt geen dag hetzelfde;
• Een informele, no nonsens werkomgeving waarin resultaat telt, maar waar vooral ook respect voor elkaar is en een goede, warme sfeer;
• Werken met toonaangevende, nationale en internationale bedrijven in de Healthcare die vooroplopen op het gebied van technische innovatie;
• Een bedrijf dat continu streeft naar efficiency voor klanten door steeds slimmere software te ontwikkelen;
• Tastbare toepassingen, die dichtbij gebruikers staan. Software voor het automatiseren van bedrijfsprocessen en aansturing van mechatronica;
• Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken;
• Wie het beste uit mensen wil halen, moet ook het beste geven. Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast investeren we graag in het ontwikkelen van jouw talenten.

Assessment en coaching
Streef jij ook naar een duurzame arbeidsrelatie en persoonlijke ontwikkeling? Wij investeren graag in een assessment waarbij een extern specialist meekijkt hoe goed je bij ons past. Dit assessment is voor jou en vormt de basis voor je verdere loopbaanontwikkeling. Daarbij word je in onze organisatie ondersteund door je interne manager en een externe, professionele coach.